Case Stories

Den stærkeste styrkefuge til det historiske byrum

Koldings bykerne har i 2021 undergået et gennemgribende løft for at skabe et mere dynamisk og grønt bymiljø – og Borchs Gård er ingen undtagelse. Ikke bare ønsker man at fastholde de gode parkeringsfaciliteter, Borchs Gård vil også fremover komme i spil til både koncerter, julemarkeder, mm.

Det kræver selvfølgelig en slidstærk belægning. Derfor blev løsningen også Lithomex L50 Natur, vores stærkeste styrkefuge. L50 er stærk nok til modstå den daglige kørsel – selv fra lastbilerne, der afleverer varer i gården. Dertil sørger den faste fuge for at alle borgere kan bevæge sig sikkert og komfortabelt til alle fremtidige arrangementer.

Men det er ikke alt – Lithomex styrkefuge giver også et flot, naturligt udtryk til de gamle brosten. Dermed understøtter fugen den nye æstetiske linje, der har til formål at skabe en bedre visuel sammenhæng med f.eks. Bredgade og gågaderne.

Samarbejdspartnere:

Bygherre: Kolding Kommune

Entrepreneur: Munck

Arkitekter: DETBLÅ

Rådgiver: Tegnestuen Mejeriet A/S

Anlægsgartner: Birkely

Inspiration fra andre projekter:

​Bryggernes Plads i København

Gågaden i Viborg

Torvet i Silkeborg

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser