Case Stories

Bryggernes Plads, Carlsbergbyen, København

Bryggernes Plads, Carlsberg Byens ”Rådhusplads” i København, er perfekt omkranset af den gamle Lagerkælder 3, Maltmagasinet og det nye Theodora og Christen Hus.

Bryggernes Plads, Carlsberg Byens ”Rådhusplads” i København, bliver snart et af bykvarterets mest centrale byrum. Pladsen vil både byde på et amfiteater og udeservering og kommer til at spille flot sammen med Hotel Ottilia samt diverse restauranter og butikker. Lige nu er Gravmand A/S ved at færdiggøre denne spændende plads med de sidste belægningssten i granit og med Lithomex L20 og L50 styrkefuger. L20 bruges i alle områder med let og medium trafik. Lithomex’s stærke L50 fuge bruges, hvor der er brandvej over pladsen - derved kan tunge lastbiler, herunder brandbiler, krydse pladsen uden at det påvirker den flotte belægning.

Lithomex’s L-produkter skaber en flot og stærk fuge, der er nem at rengøre og som samtidig modstår feje- og vaskemaskiner. Ligeledes vil det ikke være nødvendigt at sprøjte eller brænde ukrudt væk, da dette ikke kan trænge igennem Lithomex’s styrkefuger.

Gravmand A/S’ brolæggere har udført et fantastisk stykke arbejde og har fået den gamle historiske plads til at lyse med mønstre. Pladsen er snart klar til at modtage befolkningen og vil fremstå som et naturligt samlingssted for besøgende og fastboende i den nye Carlsberg by.

Lithomex A/S er glade for at have hjulpet Gravmand A/S og folkene bag projektet til at få et flot samlingssted. Et stort tillykke fra Lithomex A/S med det snart afsluttede arbejde.

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser