​Case Stories

​Fjordenhus, Vejle

Fjordenhus er den første bygning tegnet af kunstneren Olafur Eliasson og arkitekterne på Studio

Olafur Eliasson. Den blev indviet den 9. juni 2018 i Vejle. Bygningen fungerer som hovedsæde for Kirk Kapital A/S som er projektets bygherre. Fjordenhus er et nutidigt Gesamtkunstværk, der indeholder en række stedspecifikke kunstværker, samt interiør og belysning - som er særligt designet til bygningen af Eliasson og hans team.

Den tilhørende plads foran Fjordenhus er blevet belagt med granitsten og her har byggerådgiverne sammen med Søgaard Brolægning A/S, som har stået for brolægningen, valgt en Lithomex L20 styrkefuge. L20 er en 2-komponent styrkefuge der klarer middeltung til tung trafik. Fugen er let vandgennemtrængelig, modstår fejemaskiner og minimerer fremkomsten af ukrudt – alle ting der minimerer vedligeholdelse foran denne fantastiske bygning.

Lithomex A/S er stolte af at vor styrkefuge er valgt til dette unikke projekt – og at Søgaard Brolægning A/S har lavet så flot et stykke arbejde med belægning og fuger. Et stort tillykke til Kirk Kapital A/S med deres nye spændende domicil i Vejle. 

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser