Case Stories

Helleanlæg i Odense

Odense er ved at få ny Letbane. Projektet er flerårigt og har betydning for store områder af Odense. Der skal bl.a. flyttes nogle veje og dermed også mange helleanlæg, som enten skal rykkes eller der skal laves helt nye helleanlæg. Letbane- projektet er delt op i flere lots (7 i alt).

Entreprenørfirmaet Barslund A/S er en af de entreprenører, som har flere af del-projekterne. Barslund er nu i gang, bl.a. med at flytte helleanlæg. De nye anlæg laves med granitbelægning og fuges med en styrkefuge fra Lithomex A/S. Det er vores Lithomex L50, der bruges, idet der stilles store krav om styrken. Belægningen på hellerne skal kunne klare, at en lastbiltrailer får et par hjul op over hellen.

Yderligere ønskes helleanlæg uden ukrudt og uden behov for løbende renholdelsesudgifter etc. Det er også et krav, at de skal være vandgennemtrængelige. Alt dette kan Lithomex L50 opfylde.

Lithomex A/S er glade for at kunne hjælpe entreprenører, arkitekter og rådgivere samt Odense Kommune i dette spændende projekt.

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser