Case Stories

Privat terrasse og havestue

Lithomex Easy fugesand er en type fugesand med rigtig gode egenskaber. Det fandt Jeppe K. fra Silkeborg ud af, da han stod med et behov for en fuge, der både virkede på familiens nyanlagte terrasse og ind i den flotte havestue.

Det virker så fint med italienske, hårdtbrændte udendørsklinker (120 x 30 x 2 cm) og Lithomex Easy fuge – både indenfor i glashuset og udenfor. Jeg har i min grundige søgen ikke kunnet finde andre på det danske marked, som kunne klare denne opgave.”

Jeppe K., Silkeborg

Lithomex Easy er en færdigblandet polymerbundet sand, som hærder ved kontakt med luft og vand. Dette giver en elastisk fuge, som beskytter mod ukrudt. Det er en miljørigtig fuge, som stabiliserer belægningen og egner sig fortrinligt til f.eks. terrasser, gangstier, indkørsler og lignende. Desuden er denne fugetype vandgennemtrængelig f.eks. ved regnvejr eller ved vask af belægning.

Lithomex Easy kan bruges både ved nye belægninger og ved renovering af eksisterende belægninger.

Vi ønsker Jeppe K. og familien tillykke med det flotte resultat.

Skulle du have et lignende behov eller ønske er du meget velkommen til at kontakte Lithomex A/S på info@lithomex.dk eller på tlf. 86221122.

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser