Case Stories

Sundhedshuset i Holstebro

Borgere i hele landet har stemt på det nye sundhedscenter i Holstebro som årets sundhedsbyggeri.

Center for Sundhed i Holstebro har kun været i brug i et års tid, men det er allerede løbet med en pris. Sundhedscentret er kåret som årets sundhedsbyggeri på en konference i København.

”Vi er meget stolte over prisen og vil gerne sige tak til alle, der stemte på Center for Sundhed. Vi ser udnævnelsen som et skulderklap for et meget højt ambitionsniveau hos region og kommune”, siger Jens Kristian Hedegaard, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

I Lithomex A/S er vi stolte af, at have bidraget med materialer til dette spændende byggeri. Lithomex L20 styrkefuge er foreskrevet og anvendt som fugemateriale på parkeringspladsen og gangarealerne rundt om Sundhedshuset, hvor der er anvendt granitsten som belægning.

Lithomex L20 er et produkt i vores serie af Styrkefuger, der anvendes, når der stilles store krav til såvel belastning af belægningen samt til vandgennemtrængeligheden i fugerne.

Entreprenørfirmaet Ivan Jakobsen A/S fra Stuer har i juni 2019 færdiggjort det flotte arbejde med belægningen og Lithomex A/S ønsker Holstebro Kommune og byens borgere tillykke med det flotte byggeri, som de med god grund kan være meget stolte af.​

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser