Case Stories

Uppsala Rådhus, Sverige

Det danske arkitektfirma Henning Larsen Architects har sammen med det ligeledes danske Landskabsarkitektfirma SLA tegnet og formgivet det nye rådhus og arealerne omkring rådhuset i Uppsala i Sverige. Det er blevet til et fantastisk byggeri og byrum omkring det. Der er 1.500 arbejdspladser, butikker møderum og meget mere i bygningen, som også er blevet byens nye samlingssted.

I Lithomex A/S er vi stolte af at kunne bidrage til byggeriet, i form af ca. 60 tons Lithomex Easy fugemateriale der er brugt i fugerne på belægningerne der er i udearealet omkring selve rådhuset. Denne leverance er sket igennem vores distributør i Sverige Benders AB.

I foråret 2020 skal den sidste del af udebelægningen færdiggøres, og til dette skal Lithomex L20 styrkefuge anvendes idet dette er til belægning med kørende trafik og hård belastning.

En stor tak til de involverede parter, for at vælge Lithomex produkter til denne store opgave, og vi glæder os til nye opgaver i ind og udland hvor vore produkter kan skabe værdi og gavn

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser