Nyheder

Seminar om styrkefuger for kommuner

Tirsdag d. 10.09.2019 afholdt Lithomex A/S et vidensdelingsseminar på Hotel Opus i Horsens for jyske og fynske kommuner. Vi havde en fin dag med god tilslutning af kommuner, der mødte med folk fra både anlægs- og driftsafdelingerne.

Der blev snakket styrkefuger og relaterede produkter, både til byrum, gågader etc., men også til helleanlæg, hvor styrkefuger nærmest er en nødvendighed for at sikre, at helleanlæg med chaussesten forbliver intakte og uden ukrudt.

Vi besøgte desuden Horsens gågade, hvor Horsens Kommune er ved at færdiggøre deres store projekt med ny belægning. Her har Buus Anlægsgartner A/S netop påbegyndt fugning med Lithomex Styrkefuge L20 af det ca. 8.000 m2 store areal. Vore gæster kunne se projektet og stille relevante spørgsmål til Lithomex A/S og Buus’ projektleder.

Det var en rigtig god dag, hvor styrkefuger kom i højsæde og hvor de fremmødte kommuner kunne få et godt og relevant indblik i brugen af styrkefuger samt de mange fordele herved.

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser