Om os

Vælg Lithomex fordi...

du får markedets bedste fugemateriale til udvendige belægninger, og en kombination af høj kvalitet, fleksibilitet og agilitet gør ​Lithomex til branchens foretrukne leverandør.

Produktion

Lithomex producerer som den eneste danske producent kvalitetsfuger, som tilgodeser alle behov i anlægsbranchen – lige fra terrasser og indkørsler, til vejoverkørsler og motorveje.

Produktionen af Lithomex fugematerialer sker på vores produktionsanlæg i Addit ved Brædstrup. Her sidder vores rådgivere med mangeårig specialviden også klar til at yde professionel rådgivning til alle kunder om brugen af vores fugeprodukter.

Historie

Vi har beskæftiget os med brolægning og andre belægningstyper i mere end 40 år, særligt fuger.

Vi ved derfor, hvad vi snakker om og tilbyder kvalitetsløsninger og professionel rådgivning til kommuner, entreprenører, brolæggere, private kunder, etc. – både ved ny anlægning og renovering af alle brolægningstyper.

Udover salg i Danmark, eksporterer vi også i dag til store dele af Europa.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere. Vi sidder klar på telefon eller e-mail, men besøger også gerne jeres arbejdsplads til en uforpligtende snak om jeres muligheder.

​​Firma information

Lithomex A/S

Lervejdal 14D

DK 8740 Brædstrup

CVR: 37394874

Tlf.: +45 86 22 11 22

E-mail: info@lithomex.dk

Faktura sendes til faktura@lithomex.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ejerkreds

Claus Hove Sørensen

Direktion

Claus Hove Sørensen 

Bestyrelse

Claus Hove Sørensen

Flemming Kok, formand

Hans Damgaard

Lithomex A/S ⦁ Lervejdal 14D ⦁ 8740 Brædstrup ⦁ Tlf.:  +45 86 2​2 11 22 ⦁ E-mail: info@lithomex.dk  ⦁ CVR: 37394874 | Salgs- og leveringsbetingelser